iskrivandestund

Alla inlägg under november 2012

Av ell - 2 november 2012 20:43

Tacosen är nere i magen, dottern är i säng och film väntar. Det tar längre tid att lägga en övertrött liten tjej än en trött, speciellt när hon och mannen dansat loss i köket bland tacosdisk till dramatisk klassisk musik. Det fick bli lite Mumin i soffan för att komma i sov-mood, karln fick ta disken.


Var hos mvc i morse på ultraljud, moderkakan verkar ha vuxit med upp lite mer men någonting ligger ännu för, oklart vad. Får vänta på läkarens ord nästa vecka. Fick ett par ul-bilder med mig hem, vilken skillnad på bara tre veckor. Gossen är liksom lite bulligare och har mer babylikt än alienaktigt ansikte nu   


Igår kväll hade jag en vän från stora stan på besök, hon är också gravid och ska ha ett par månader efter mig. Hon, jag och mannen mumsade (gravid)ostbricka och tog varsin öl (alkoholhalten anpassad efter behov) till Happythankyoumoreplease. En riktigt mysig filmkväll med massa gott!

 


Idag har vi varit hemma alla tre, stapplade ut en stund till lekplatsen så dottern fick sälja sandkakor till oss i sin affär. Lagade panerad fisk och mos till lunch och nu på kvällen blev det alltså tacos. En mysig dag men tyvärr med än mer ont än igår.

Ovido - Quiz & Flashcards